Enjoy Europe - dopravce s klubovým tarifem

V pátek 17. 7. jsme spustili eshop nového česko-taiwanského autobusového dopravce Enjoy Europe. Původně cestovní agentura naskakuje do vnitrostátní linkové dopravy spojením Pardubice - Hradec Králové - Praha - Lipno, které chce nabídnout od srpna v pátky a soboty. Na svém profilu už prozradila, že od září chystá jak případné navýšení spojů, tak další trasu Hradec Králové – Pelhřimov – Tábor – České Budějovice.

Hlavní částí řešení je stránka https://eshop.enjoyeurope.cz, kde bude možné rezervovat jízdenky s místenkou na všechny spoje. Snažili jsme se maximálně přizpůsobit vzhled značce Enjoy Europe. Kromě standardních vnitrostátních slev dopravce nabízí také věrnostní kartu jako průkaz do slevového klubu TRAVEL WITH LOVE. Věrnostní slevy bude možné v eshopu uplatnit. Jízdenky je ale možné koupit také na vyhledávači IDOS a eshopu AMSBus, kde ale naleznete jen standardní slevy.

S dopravcem připravujeme také možnost pořídit jízdenky na nádražích či u jiných prodejců po trase spoje. Zajistíme také odbavení na palubě vozidla s využití aplikace Bileto Onboard a terminálu PAX.