Když linku přebírá nový dopravce - Auto-Bey spouští svůj eshop

Společnost Auto-Bey jsme uvítali už v červnu mezi dopravci, kteří využívají náš systém. Koncem minulého měsíce vstoupil na linku 000128 Praha - Brno - Trenčín - Brezno, kterou od té doby jezdí o víkendech pro společnost DAILY BUS.

Konstrukce platformy Bileto dovolila, aby se i podobná spolupráce dopravců dala zachytit ve výkazech a došlo ke správnému rozúčtování jak tržeb, tak nákladů za eshop, pokladny i odbavení ve vozidlech za situace, kdy DAILY BUS sám provozu jiné linky vlastními silami. V dalším kroku dojde ke změně dopravce spoje přímo v jízdních řádech. I takovou modifikaci za provozu dokáže systém obsloužit, aniž by došlo ke komplikacím při odbavení ve vozidle.

Auto-Bey chystal i vlastní linky a proto jsme v minulém týdnu spustili eshop https://jizdenky.autobey.czkde lze okamžitě zakoupit i zmíněnou linku na Slovensko. Ukazuje se tak modularita Bileta, kdy spolupracující dopravci mohou vzájemně prodávat své trasy a libovolně je kombinovat i do složitějších itinerářů.

30. července dopravce spouští i první linku na vlastní licenci, 330800 z Prahy na Lipno. I ta se v této chvíli prodává. V dohledné době chystáme i spuštění prodeje na AMSBus/IDOS.