Rezervujeme místenky do poschoďových vozidel i vícevozových vlaků

Během roku, co běží současná platforma Bileto, jsme dopravcům zpřístupnili rezervační plány pro různá vozidla - autobusy Karosa, Setra, MAN, SOR, Iveco, Solaris … Všechny ale byly jednoduché v tom, že všechny sedadla byly v jednom společném vozidle. A pak je zde ARRIVA vlaky, která na svoje ARRIVA EXPRESS nasadila vícedílnou motorovou jednotku.

Motorák VT628 se skládá ze dvou dílů, v čelní části je oddíl pro uložení kol a motorový díl navíc obsahuje oddělené kupé s tichý oddílem. Velmi brzy jsme se naučili rezervovat a prodávat takové členitější vozidla. Velikonoce v dubnu tohoto roku ale přinesly další novinku.

ARRIVA EXPRESS mezi Prahou a Nitrou zaznamenal takový zájem cestujících, že jedna jednotka nestačila. Naučili jsme tedy náš rezervační systém, eshop dopravce i odbavovací zařízení, aby uměly rozpoznat více vozidel na jednom spoji. Ať už číslujete od nuly, jedničky, 372 směrem dolů, nebo třeba písmena A, cestující si mohou vybrat sedadlo v kterékoliv části soupravy a vy ho při kontrole jízdenek najdete v mobilní aplikaci.

Tak, jak jsme připravení na delší vlaky, umíme odbavit i poschoďové autobusy. Ať už to bude Setra 431, nebo tříposchoďový Knight Bus. Cestující pak zkontrolujete v naší Android aplikaci, odbavovacím zařízení Telmax FCS 2000 nebo třeba v přehledu jízdenek, který před odjezdem spoje dostanete na e–mail.